Kοπή πίτας 2016

Kοπή πίτας 2016

Την Κυριακή 14 Φλεβάρη, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας στην είσοδο του σπηλαίου της Αφαίας, στο Αιγάλεω. Περισσότερα από 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση και αρκετοί εξ αυτών επισκεύθηκαν το σπήλαιο,(το οποίο ήταν διακοσμημένο με κεράκια που αναδείκνυαν τον όμορφο διάκοσμο!)

Για άλλη μια φορά την πίτα του συλλόγου επιμελήθηκε ο Περικλής Κατσάνος, μέλος του συλλόγου και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους!

Τα δώρα που δόθηκαν ήταν πολλά και διάφορα: σπηλαιολογικά κράνη, φακοί, δωρεάν συμμετοχή στο φετινό σεμινάριο α’ επιπέδου, γυαλιά ηλίου και ένα μήνας δωρεάν συμμετοχή σε τμήμα σχολής πολεμικών τεχνών!

Σπηλαιολόγοι και φίλοι, καλωσορίσαμε λοιπόν και επίσημα το 2016 και ευχηθήκαμε καλές σπηλαιολογικές δράσεις για μια ακόμα χρονιά!

Ευχαριστούμε για την προσφορά δώρων τα καταστήματα: Alamein, Outdoorway, οπτικά Μπουτάρας Κομνηνός και τη σχολή Πολύμαχος!

 

speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021