2η άσκηση σπηλαιοδιάσωσης

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2003 πραγματοποιήθηκε σε φαράγγι της Πάρνηθας άσκηση σπηλαιοδιάσωσης από μέλη της ομάδας σπηλαιοδιάσωσης της ΣΟΕ. Στην άσκηση πήραν μέρος και μέλη των υπό ένταξη συλλόγων.
Ο ΣΠΕΛΕΟ με 13 μέλη του έδωσε το παρόν. Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε κατασκευή πολύσπαστου, τυρολέζικη τραβέρσα, μεταφορά φορείου με τα χέρια καθώς και κατασκευή ζεστού σημείου, περίθαλψη τραυματία και προσαρμογή φορείου σε τυρολέζικη.
Η άσκηση ήταν επιτυχής και το δέσιμο της ομάδας πάρα πολύ καλό. Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία τα συζητήσαμε μετά το τέλος της άσκησης και ορίστηκε η επόμενη άσκηση της ομοσπονδίας που θα γίνει στις 1-2 Μαΐου 2004.

speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021