Σπηλαιοδιάσωση: αναγκαιότητα και οργάνωση

Σπηλαιοδιάσωση: αναγκαιότητα και οργάνωση

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε αυτή την Τετάρτη 5/2/2020, στις 19.30, στην παρουσίαση του Νίκου Πασπαλιάρη “Σπηλαιοδιάσωση: αναγκαιότητα και οργάνωση” που πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του συλλόγου μας.

Ο Νίκος Πασπαλιάρης είναι σπηλαιολόγος, μέλος του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συλλόγου Σητείας (ΦΟΡΣΣ), και μέλος της Επιτροπής Σπηλαιοδιάσωσης της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Στην παρουσίασή του θα μιλήσει για την αναγκαιότητα της σπηλαιοδιάσωσης και θα περιγράψει ποιες ενέργειες και διαδικασίες πρέπει να γίνουν από τη στιγμή του ατυχήματος μέχρι την επιτυχή έξοδο του τραυματία από το σπήλαιο.
Θα χαρούμε να σας δούμε!

speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021