Σεμινάρια σπηλαιολογίας 27-3-2013 έως 22-5-2013

AFISSA_smallΟρίστηκαν οι ημερομηνίες για τα 23α σεμινάρια σπηλαιολογίας του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. Θα πραγματοποιηθούν από 27-3-2013 μέχρι 22-5-2013.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα που θα γίνουν στα γραφεία του συλλόγου, επισκέψεις σε σπήλαια της Αττικής καθώς και σπηλαιολογική αποστολή διάρκειας 3 ημερών (Παρασκευή απόγευμα – Σάββατο – Κυριακή).

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Σ.Ο.Ε.).

Με το πέρας των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν  να επισκέπτονται τα σπήλαια με ασφάλεια και χωρίς να προκαλούν ζημιές σε αυτά, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις αποστολές εξερεύνησης και καταγραφής των σπηλαίων της Ελλάδας, τις οποίες οργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογός μας.

Δεν απαιτείται αγορά εξοπλισμού, καθώς ο ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. θα παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό στους μαθητές.

Το ακριβές πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα στο info@speleo.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας 6977005913, 6977411762 και 6976162907.

Σας περιμένουμε και πριν από την έναρξη των σεμιναρίων να έρθετε στα γραφεία μας, να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε τις απορίες σας.

Νεοφύτου Μεταξά 26, Αθήνα, κοντά στο σταθμό Λαρίσης.


View Larger Map
 

 

speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021