Σεμινάρια Σπηλαιολογίας Α’ επιπέδου 2020

Σεμινάρια Σπηλαιολογίας Α’ επιπέδου 2020

Και έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε…σε 1,5 μήνα από τώρα ξεκινούν τα σεμινάρια σπηλαιολογίας αρχαρίων στο ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο!

Ο Σπηλαιολογικός Ελληνικός Εξερευνητικός όμιλος (ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.) διοργανώνει για 30η συνεχή χρονιά σεμινάρια Σπηλαιολογίας…και μπορεί δικαιωματικά να τραγουδάει “ο νέος είναι ωραίος” αλλά και “ο παλιός είναι αλλιώς”.

Διάρκεια από 9 Μαρτίου έως και 11 Μαΐου.

Τα θεωρητικά μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ 20.00 – 23.00 στα γραφείου του Συλλόγου, ενώ τα πρακτικά Σάββατο ή Κυριακή (ή και τις δύο ημέρες) στο πεδίο (σπήλαιο ή βράχια της Αττικής). Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί με σπηλαιολογική αποστολή διάρκειας 3 ημερών εκτός Αττικής (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή).

Με το πέρας των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκέπτονται τα σπήλαια με ασφάλεια, χωρίς να προκαλούν ζημιές σε αυτά και θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις αποστολές εξερεύνησης και καταγραφής των σπηλαίων της Ελλάδας, τις οποίες οργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογός μας.

Σε όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων παρέχονται δωρεάν όλα τα απαραίτητα υλικά: εξαρτήσεις, κράνος, φακός, σημειώσεις, εγκόλπιο.

Στο τέλος των σεμιναρίων, εφόσον συμπληρωθούν οι απαραίτητες παρουσίες και εξετάσεις, δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Σας περιμένουμε και πριν από την έναρξη των σεμιναρίων στα γραφεία μας κάθε Τετάρτη 21.00-23.00, για εγγραφές καθώς και να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε τις απορίες σας. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ως την Τετάρτη 4/3.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Ιατρική βεβαίωση καλής υγείας, (ή υπεύθυνη δήλωση), ηλικία τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μας μήνυμα στο info@speleo.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
ΣΠΕΛΕΟ, 210 6438308 (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 21:00μ.μ. – 23:00μ.μ.) και
Κατερίνα 6981551797

ΣΠΕΛΕΟ:
* Νεοφύτου Μεταξά 26, 104 39, Αθήνα, 200μ από το μετρό σταθμό Λαρίσης.
www.speleo.gr

speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021