Πρόσκληση στην κοπή πίτας του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.

Πρόσκληση στην κοπή πίτας του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να κόψουμε την πίτα του συλλόγου την Κυριακή 23/2/2020, στις 12.00, στο σπήλαιο του Ευριπίδη στη Σαλαμίνα. Το σπήλαιο είναι οριζόντιο και βρίσκεται στη νότια πλευρά της Σαλαμίνας, πάνω από τον οικισμό Περιστέρια. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και ώρα στα γραφεία του συλλόγου.
Θα πραγματοποιηθεί επίσης λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Τα δώρα και οι δωροθέτες θα ανακοινωθούν στο site του συλλόγου και στο φόρουμ την επόμενη βδομάδα.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη της νέας σπηλαιολογικής χρονιάς!

speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021