Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τ.Τ.Βούλας

Την Κυριακή 15/5/16 3 μέλη του συλλόγου ( Στάθης , Σταματία και Αντώνης ) συνόδεψαν σε προγραμματισμένη δράση 15 περίπου παιδιά και μεγάλους του Συστήματος Ελληνικού Οδηγισμού Βούλας στο σπήλαιο του Σαλίγκαρου στον Ν.Υμμητο με σκοπό την γνωριμία των παιδιών με τον υπόγειο κόσμο των σπηλαίων.

Παιδιά αλλά και μεγάλοι έμειναν ενθουσιασμένοι, δεν άφησαν σπιθαμή του σπηλαίου που να μην τρυπώσουν και γέμισαν το σπήλαιο με παιδικά χαμογέλα και φωνές .

Αφήσαμε την υπόσχεση να συνοδεύσουμε πάλι τα παιδιά και σε άλλη δράση, αφού αποτελεί πάντα χαρά για τον ΣΠΕΛΕΟ να γνωρίζει σε παιδιά τον υπέροχο κόσμο των σπηλαίων αλλά και να τους ενημερώνει και ευαισθητοποιεί για την προστασία του.

Ευχαριστήρια επιστολή ΣΠΕΛΕΟ2

speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021