Πίνακας Ανακοινώσεων Συλλόγου 2005-2006

Βαρεθήκατε τα παλιά σας ρούχα, αλλά δεν έχετε τι να τα κάνετε? Εχετε βιβλία που απλά πιάνουν χώρο στα ράφια σας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να τα διαβάσετε? Υπάρχουν CD και DVD από περιοδικά κλπ. που δεν σας ενδιαφέρουν πιά? Σακκιδια, τσάντες, σακ βουαγιάζ που δεν χρησιμοποιείτε? Μικροσυσκευές (τηλέφωνα, μιξεράκια, εξαρτήματα κομπιούτερ) που γεμίζουν τα ντουλάπια σας και πολύ θα θέλατε να ξεφορτωθείτε? Σκεύη της κουζίνας (πιάτα, ποτήρια, πιατέλες, μαχαιροπήρουνα, κλπ.) που τα έχετε βαρεθεί? Αχρηστα για σας δώρα της θείας Ελπινίκης που δεν ξέρετε πώς να τα ξεφορτωθείτε? Παιχνίδια των παιδιών σας ξεχασμένα που τα στριμώχνετε στο πατάρι? Κοσμήματα που ποτέ δεν θα ξαναφορέσετε? Αντικείμενα διακοσμητικά που κουραστήκατε να τα βλέπετε?
Δημιουργείστε χώρο στα ντουλάπια σας! Απαλλαγείτε από όλα αυτά που δεν χρειάζεστε πιά αλλά δεν θέλετε και να τα πετάξετε! ΤΑ «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΘΗΣΑΥΡΟΣ» ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ, ΣΥΡΤΑΡΙΑ, ΠΑΤΑΡΙΑ ΤΩΡΑ! ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ «ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ» ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΠΕΛΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΙΓΑ-ΛΙΓΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΜΑΣ.

Υπεύθυνη- Αμίκα Λυκιαρδοπούλου

* * * * * *
Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2006 στις 21:30 στα γραφεία του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο θα γίνει παρουσίαση των Εργασιών που παρουσιάστηκαν στην 9η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση: “Αποτελέσματα νέας εξερεύνσης στην καταβόθρα Πελετών”, Στέφανος Νικολαϊδης και “Ιστορικό Εξερευνήσεων ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο στην πηγή Κεφαλόβρυσο (Σίντζι) Αρκαδίας”, Τριζώνης Βασίλης-Τριανταφύλλου Γιώργος .
* * * * * *
Με περισσότερα από 40 μέλη ο ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Σπηλαιολογική Συνάντηση που διεξήχθη στη Μονεμβασιά από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου 2006.
Ο ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο απέσπασε βραβεία στο διαγωνισμό καλύτερης Σπηλαιολογικής Φωτογραφίας στην κατηγορία “Αίθουσα” με τη Φωτογραφία του Θωμά Θεοδοσιάδη από τη Γαλάζια Σπηλιά Καστελόριζου, στο διαγωνισμό καλύτερου Σπηλαιολογικού Σκίτσου με το Σκίτσο της Μαρίας Κουμτζή εμπνευσμένο από αίθουσα του Σπηλαίου Αγγίτη-Μααρά και στο διαγωνισμό καλύτερης Οπιτικοακουστικής Παρουσίασης με την Εργασία “Ιστορικό Εξερευνήσεων ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο στην πηγή Κεφαλόβρυσο (Σίντζι) Αρκαδίας”, των Τριζώνη Βασίλη και Τριανταφύλλου Γιώργου με Τεχνική Επιμέλεια της Έλενας Λάλου.
* * * * * *
Την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 10.00 μμ θα γίνει προβολή φωτογραφιών και παρουσίαση της αποστολής μελών του συλλόγου μας σε σπήλαια της Γαλλίας από τον Αλέξανδρο Λουκίδη. Μετά την προβολή θα γίνει μια μικρή παρουσίαση του σπηλαίου Πιερ Σέντ Μαρτέν που βρίσκετε στα σύνορα της Γαλλίας με την Ισπανία.
* * * * * *
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου και ώρα 10.00μμ θα γίνει προβολή της ταινίας Journey into Amazing Caves με πανέμορφες λήψεις από σπήλαια της Αμερικής, από τους Έλενα Λάλου & Γιώργο Τριανταφύλλου.
* * * * * *
Ο ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο ξανά στην καταβόθρα των Πελετών. Κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ο ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο έχει προγραμματίσει αποστολή εξερεύνησης στην καταβόθρα των Πελετών. Στην αποστολή εκτός των Ελλήνων σπηλαιολόγων θα συμμετέχουν και Άγγλοι σπηλαιοδύτες.
* * * * * *
Τα σεμινάρια σπηλαιολογίας που πραγματοποίησε ο ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο κατά την χρονική περίοδο 15/3/2006 έως 24/5/2006, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν σε θεωρητικό επίπεδο σχετικά με γεωλογία και βιολογία σπηλαίων αρχαιολογία και παλαιοανθρωπολογία, φωτογραφία, χαρτογράφηση κ.α. και σε πρακτικό επίπεδο τεχνικές πρόσβασης σε σπήλαια τεχνικές μονού σκοινιού, χαρτογράφηση, αντοχή υλικών, κόμπους κ.α.
Έλαβαν μέρος 20 άτομα τα οποία και παρακολούθησαν συστηματικά το πρόγραμμα των σεμιναρίων, εκ των οποίων πολλοί ήδη δήλωσαν συμμετοχή στο καλοκαιρινό πρόγραμμα αποστολών.
Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν ώστε και αυτά τα σεμινάρια να έχουν επιτυχή έκβαση.
* * * * * *
Την Τετάρτη 12/4/2006 και την Πέμπτη 13/4/2006 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου το καθιερωμένο Πασχαλινό Bazaar του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. Στο Bazaar εκτός από πασχαλινές λαμπάδες και παιχνίδια, θα βρείτε και μεταχειρισμένα είδη (σπηλαιολογικά και μη) σε άριστη κατάσταση και σε χαμηλές τιμές.

Περιμένουμε όλους τους φίλους του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο εκεί.

* * * * * *
Ο ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. στις 8 Απριλίου 2006, φιλοξένησε στα γραφεία του την Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης το σώμα ολοκλήρωσε 8 ακόμα άρθρα του καταστατικού. Σύντομα αναμένεται ανακοίνωση από την Ομοσπονδία για την επόμενη Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση για την συνέχεια της Τροποποίησης του Καταστατικού της.
* * * * * *
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2006 πραγματοποιήιηκε η Γενική Συνέλεσυ του Συλλόγου μας όπου συζητήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα θέματα που έθεσαν τα μέλη μας και το απερχόμενο Δ.Σ ακολούθησε η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη απο 2006 έως 2008. Η νέα σύνθεση βρίσκεται στην αντίστοιχη σελίδα.
* * * * * *
Ο ΣΠΕΛΕΟ στηρίζει και συμμετέχει στο Α’ Παγκόσμιο Παναρκαδικό Διαδικτυακό Συνέδριο μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τα μέλη του την μοναδική αυτή περιοχή της Ελλάδας και να συμμετάσχουν σε ένα συνέδριο τόσο διαφορετικό όσο και πρωτότυπα ενδιαφέρον. Καλεί δε όλους τους επισκέπτες αλλά και τα μέλη του με ενδιαφέρον για την Αρκαδία να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου.
* * * * * *
28 Ιανουρίου 2006: θα πραγματοποιηθεί Κατασταστική Συνέλευση της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, με μόνο θέμα την τροποποίηση του καταστατικού της.

29 Ιανουρίου 2006: θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

* * * * * *
5 Φεβρουαρίου 2006: θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου
* * * * * *
4 Φεβρουαρίου 2006: ο ΣΠΕΛΕΟ οργανώνει εορταστική εκδήλωση, όπου και θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα
* * * * * *
17 Μαρτίου 2006: Έναρξη σπηλαιολογικών σεμιναρίων του ΣΠΕΛΕΟ
* * * * * *
12/4 Πασχαλινό μπαζάρ
* * * * * *

Ο ΣΠΕΛΕΟ συμμετείχε στο 14ο Παγκόσμιο Σπηλαιολογικό Συνέδριο στον Κάλαμο Αττικής απο τις 22 έως και τις 27 Αυγούυστου 2005. Οράνωσε με επιτυχία 2 προσυνεδριακές σπηλαιολογικές εκδρομές με επιτυχία στην Νότια Εύβοια και στην Πελοπόννησο.

 


speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021