Ξενάγηση στο σπήλαιο του Ερμή στα πλαίσια του ZIRIA FESTIVAL 2019

Στα πλαίσια του ZIRIA FESTIVAL 2019, το Σάββατο 31/8 πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη-ξενάγηση στο σπήλαιο του Ερμή που βρίσκεται πάνω από το οροπέδιο της Ζήρειας. Πρόκειται για σπηλαιοβάραθρο, μήκους περίπου 100 μ. και βάθους 70 μ. Τμήμα του σπηλαίου θα αρματωθεί από μέλη του ΣΠΕΛΕΟ όπου θα συνοδεύουν τους επισκέπτες στο εσωτερικό του. Το σπήλαιο έχει συνδεθεί μυθολογικά με την γέννηση του Ερμή και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήθηκε και ως χώρος λατρείας κατά τους ιστορικούς χρόνους. Για  το αρχαιολογικό του ενδιαφέρον  υπάρχει ειδική άδεια για την επίσκεψή του και αποκλειστικά για την παραπάνω ημερομηνία.

speleo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. 

  1. Οι παλαιότεροι αναφέρουν ότι μια ομάδα είχε ρίξει χρώμα στο νερό της καταβόθρας που υπάρχει στην Παλαιόχωρα το οποίο είχε…

© Codeytek Academy @2021